Badevekt

Vekter for private og bedrifter

Vekter for private og bedrifter

editorial

De fleste av oss har én eller flere vekter i hjemmet, men på markedet i dag finnes det utrolig mange vekter som kan anvendes av private og bedrifter. Her kan du bli klokere på noen av de vekter som kan være smarte å ha for deg.

Vekter til hjemmet

Det er spesielt to typer av vekter som nordmenn har i hjemmet. Det gjelder nemlig badevekter og kjøkkenvekter, som du kan lese mer om her.

Badevekter

En badevekt er det vi også kaller en personvekt, og som altså brukes til å veie deg selv. Men den kan selvfølgelig også brukes for å veie andre ting som hunden, kofferten eller store pakker. Det er en super allsidig vekt, som finnes i mange varianter. Noen tilbyr samtidig måling av andre ting som fettprosent eller lignende.

Avhengig av din valgte modell kan du få veldig nøyaktige veiinger helt ned til 100 gram.

Badevekt

Kjøkkenvekter og bordvekter

I tillegg til badevekten er det mange som velger å ha en kjøkkenvekt for å veie ingredienser, mat og lignende. Det er en liten, praktisk vekt som du kan flytte rundt overalt og bruke for å veie små og mellomstore ting raskt, enkelt og presist.

Vekter for bedrifter

Men det finnes også vekter som egner seg mer for bedrifter, og som er spesialisert til et bestemt formål. Det gjelder for eksempel brevvekter som er opplagt for deg med mange forsendelser av pakker og brev, eller plattform- og industrivekter som anvendes innen industri, produksjon, verksted og lignende.

Det finnes mange eksempler på vekter som brukes innen ulike bransjer, og det går rett fra de helt små til de helt store. Kort sagt finnes det en vekt for ethvert formål. Uansett hva du er på utkikk etter, så kan du finne din nye vekt for private eller bedrifter hos Vektekspert.no i dag.