lamper

Lamper gjør innredningen personlig

Lamper gjør innredningen personlig

Lamper kan faktisk være det ultimate verktøy, hvis du vil innrede hjemme ditt mer personlig. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan gjøre lamper og belysning til en del av en aktiv innredningssptrategi. 

Lamper med personlighet 

Hvis du er opptatt av personlig stil og gjerne vil sette litt ekstra særpreg på hjemmet gjennom flotte lamper, da kan det være du skal velge en lampe som har et spesielt uttrykk, noe som er særegent og kanskje litt annerledes. En kartell lamp er en flott løsning med særegent design for deg som kanskje vil friske opp et minimalistisk eller sjelløst rom med en lysende skulptur, et innredningsobjekt som gir en helt særlig stemning og et helt spesielt uttrykk. Dette er en designer som er verdt å se litt nærmere på hvis du er opptatt av at hjemmet skal ha særpreg og kvalitetsdetaljer. 

For mer personlig stil i hjemme, kan man altså velge lamper med mer personlighet, som sørger for å gi akkurat det uttrykket du gjerne vil ha. Det er ikke så komplisert som man kanskje skulle tro. Man kan med fordel velge lamper først, og investere litt ekstra i kvalitetslamper, og så la resten av innredningen utgå fra disse. 

Belysning gir rommet sjel

Teksturer og farger er svært viktig når det kommer til innredning, men visste du at ting som belysning faktisk bidrar til å gi et rom sjel? Lys har mye å si for hvordan vi oppfatter rom og hjem, og det kommer ikke bare an på dagslys. Derfor spiller lamper en svært viktig rolle i innredningen, også når det er mørkt ut – fordi de bidrar til å skape stemning. Hva slags lys lampen avgir, er avgjørende for hvordan stemningen blir. Derfor er det noe man for alvor skal fokusere på, når man vil gjøre en smakfull og sjelfull innredning av hjemmet.