nilfisk industristøvsuger

Kraftig nilfisk industristøvsuger til store oppgaver

Kraftig nilfisk industristøvsuger til store oppgaver

Er du på jakt etter en kraftig industristøvsuger? Så skal vi se litt nærmere her på hva du skal se etter, for å sikre at du får en god industristøvsuger som kan klare selv store arealer. 

Vanlig støvsuger vs. industristøvsuger 

 

Det er stor forskjell på å skulle kjøpe en vanlig støvsuger og å kjøpe en industristøvsuger. Det henger blant annet sammen med hvordan man skal bruke den. Det sier kanskje seg selv at det er slitsomt å skulle slepe en stor støvsuger fra rom til rom over et stort areal, og det er noe som i stor grad er tenkt inn i industristøvsugere. Det er derfor det finnes mange modeller som man rent faktisk kan sitte på mens man støvsuger, så man slipper å dra med seg støvsugeren gjennom lokalene. Det kan nemlig fort bli veldig slitsomt og man kan pådra seg fysiske arbeidsskader. 

Det å støvsuge hjemme er på mange måter ikke like omfattende. Når man ser på støvsugertyper som nilfisk industristøvsuger, ser man dog at det grunnleggende er ganske likt når det kommer til vanlige støvsugere og industristøvsugere. Det handler blant annet om hvor ren den luften er som kommer ut av støvsugeren igjen, og her er det viktig at man har et godt filter som sørger for å ren luft som mulig. Det er spesielt viktig med en industristøvsuger som tar inn mye støv.

Derfor er kapasitet også utrolig viktig. Det sier kanskje seg selv at industristøvsugere som regel har mye større kapasitet enn vanlige støvsugere, og dermed også kan støvsuge mye lenger tid før man blir nødt til å tømme dem. Det er en fordel hvis man for eksempel daglig støvsuger flere hundre og kanskje tusen kvadratmeter. 

Det er altså noen likheter mellom støvsugere uansett om det er vanlig- eller industri, og det er de samme tingene som er viktige når man skal velge riktig.