hårtap

Hvordan lever jeg lykkelig med hårtapet?

Hvordan lever jeg lykkelig med hårtapet?

Mange menn opplever hårtap, på et eller annet tidspunkt i livet. For de fleste er det hormonelt og genetisk betinget, og de slår seg derfor til ro med at det er en del av det å bli eldre. Andre menn opplever hårtapet, som en stor identitetskrise, og går straks til innkjøp av enorme mengder hårprodukter, huer, hatter, parykk og hva som ellers kunne hjelpe. Hvis du er panisk over en gryende måne, så er det hjelp å hente. 

For det første så skal du akseptere hvem du er, og hva du står for. Håret er ikke din identitet, du er så mye mer. Selv om hårtap selvfølgelig kan føles som et tap av identitet, når ens utseende plutselig forandrer seg, så er du stadig vekk deg. Men spesielt hvis du er ung, og opplever hårtap, så kan det være vanskelig å akseptere. For mange er hårtapet derfor forbundet med tap av selvtillit, og begrensning i ens sosiale liv.

Overvei likevel, om du kan være en av de kule menn som lever lykkelig, uten hår på hodet. Prøv å se nærmere på hvor mange profilerte kjendiser og andre, som faktisk lever godt med en naken isse, uten at det går på bekostning av hvem de er, eller mandigheten. Det vil det heller ikke gjøre for deg. 

Når det er sagt, så finnes det også gode muligheter for at du kan få lov til å beholde hårprakten din,  i noen år ekstra. Det er nemlig utviklet behandlinger mot hårtap, som faktisk virker. 

Pure Grow har brukt årevis på å utvikle sine produkter, og de har heldigvis lykkes i å utvikle rene produkter mot hårtap som virker, og som er uten bivirkninger. Er du ikke så interessert i å bli skallet? Så kan du prøve Pure Grow sine produkter. Behandlingen gir økt blodsirkulasjon i de utsatte områdene, og tilfører dermed hårsekkene den tiltrengte næringen, som hårsekkene mangler. 

Hvis du bruker Pure Grow sine produkter vil du derfor få tykkere og sterkere hår, helt uten bivirkninger.