seng

Hvilken seng bør jeg velge?

Hvilken seng bør jeg velge?

Det er mange typer senger å velge mellom, men hvilken skal man velge? Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke over når det kommer til forskjellige sengetyper, så du kan finne den som er helt riktig for deg. 

Enkeltsengen

ER det bare deg, eller skal du kanskje finne en god og komfortabel seng til tenåringen? Så er en enkelt seng ofte en god løsning, og det er den perfekte sengen for deg som bor alene og som kanskje ikke har all verden med plass på soverommet. Det er jo ikke sånn at alle har plass til en stor dobbeltseng, og da er det greit å vite at man kan få enkeltsenger i samme gode kvalitet som andre senger. Du kan lese mer om enkeltsenger på https://www.bedrenaetter.no/.

Regulerbar seng

Denne fås både som enkeltseng og som dobbeltseng, men en regulerbar seng er for deg som vil ha en seng som kan litt ekstra. Det kan for eksempel være at du har noen helt spesielle plager med rygg, nakke eller skuldre som trenger avlastning. Da er den regulerbare sengen perfekt nettopp fordi man enkelt kan justere seg opp til en god sitte- eller liggestilling og finne en komfortabel stilling sove i. Det er også den perfekte sengen for deg som er gravid eller deg som snorker (eller har en partner som snorker), da man lett kan innstille sengen etter behov. Det er også en seng som gjør det utrolig behagelig å lese på sengen. 

Kontinentalseng

En annen sengetype som er blitt utrolig populær, er kontinentalseng. En kontinentalseng er en seng som er litt luksuriøs, rett og slett fordi den består av hele tre madrasslag som skal sikre deg den beste mulige komfort. De forskjellige lagene inneholder pocketfjærer, komfortsoner og materiale som er designet for å gi best mulig støtte. Det er sengen for deg som vil ha en god seng som varer.