lån

Få tips til privatøkonomi på nettet

Få tips til privatøkonomi på nettet

editorial

Vi nordmenn blir mer og mer opptatt av privatøkonomi, men hvor finner man egentlig de beste tipsene? På nettet er det mange gode tips å hente, og her har vi samlet noen av dem, så du kan finne de beste tipsene til din økonomi. 

Sammenlign flere lån 

lån

Hvis du skal se etter et lån på nettet, er det noen ting du bør tenke litt ekstra over. Det finnes så utrolig mange forskjellige lånetyper på nettet, og dermed er det først og fremst viktig at du finner en, som passer til det du er på jakt etter. Det er heller ikke sånn at alle lån ser helt like ut fra bank til bank, når det kommer tl kostnader og betingelser, og derfor kan det være en god ide å sammenligne flere lån. 

Sider som Swiftbanker.no gjør at man kan sammenligne flere forskjellige lån og låntyper, så man kan få overblikk over hva de ulike lånene innebærer. Det er lurt å bruke litt ekstra tid på dette steget, hvis man er på jakt etter lån på nettet. 

Hvor har du sparepengene dine?

De fleste av oss har sparepenger et eller annet sted. Det er kanskje ikke akkurat i en sparegris, men mange har en sparekonto i banken som de setter inn et beløp på, kanskje til og med hver måned. Det er fristende å bli god til å spare, for da får man mer å rutte med over tid – men det kan være vanskelig å få overalt hjernen til å spare. Vi mennesker er nemlig ikke nødvendigvis skapt for å spare, det vil si at vi kan ha vanskelig for å tenke langsiktig, og at det er lettere å se belønningen på kort sikt. Det gjør det naturlig nok vanskelig å spare, men med så mye annet, er det noe vi kan lære oss over tid.