Campingvogn

Campingvogn ute under stjernehimmelen

Campingvogn ute under stjernehimmelen

Hva skal du ta med i bobilen din før en tur?

Camping skal visstnok være en avslappende og hyggelig aktivitet. Du får glede av naturen, flykte fra det moderne livet for å lade opp batteriene og tilbringe kvalitetstid med dine kjære. Men alt dette kan ødelegges hvis du ikke planla i forkant tilstrekkelig. Her er noen tips du må huske på neste gang du pakker for en campingtur med campingvogn eller bobil fra https://namsosfritid.no/ sin nettside. 

En viktig ting å huske er insektmiddel. Du bør pakke nok insektavvisende middel til hele campingfesten. Det siste du ønsker er at noen får en allergisk reaksjon på en spesiell feil og ødelegger turen for alle ved å bli tatt med til nærmeste klinikk. Du bør også ta med et tilstrekkelig utvalg av insektavvisende middel avhengig av hvilke insekter du kan møte på campingplassen din.

Husk mat og drikke, for uten duger helten ikke!

En annen viktig ting å huske er mat. Bare tenk deg å måtte kjøre helt tilbake til nærmeste supermarked for å skaffe forsyninger bare fordi du undervurderte hvor mye mat alle kunne spise. Dette er også grunnen til at du bør pakke ekstra porsjoner med mat, i tilfelle noen får en appetitt etter turdagen. Sørg også for å pakke forskjellige varianter av mat, slik at alle ikke blir lei den samme middagen hver dag.

Et annet viktig element å ta med ville være lommelykter. Dette er veldig viktig hvis du planlegger å holde deg ute etter at solen går ned. Du vil definitivt ikke gå deg vill i skogen uten lommelykt og et ekstra par batterier i tilfelle du er der ute en stund. Men det viktigste å bringe er en positiv holdning. Tross alt er hele poenget med en campingtur å stresse ned og nyte tiden din på denne jorden, og akkurat det kan du gjøre med god planlegging.