gitar

Start året med ny gitar fra danmusikk.no

Start året med ny gitar fra danmusikk.no

Det nye året representerer en ny start. Det er jo ikke noe magisk med å gå inn i et nytt år, men mange føler likevel fornyet energi og motivasjon på denne tiden av året. Dagene blir lenger og lysere for her dag som går og vi vet at vi er på vei mot sommeren og våren og varmere tiden snart, selv om det føles milevis unna akkurat nå.

For å få vinteren til å gå, få fokus bort fra jobb, nyheter og pandemien, kan det være fint å sette et mål for seg selv som kan hjelpe litt med alle de tingene. Kanskje du spiller gitar allerede, men ikke har ditt eget instrument og derfor ikke får brukt ferdighetene dine. 

Hvis det er tilfellet vil jeg absolutt anbefale deg å gå inn på danmusikk.no og se hva de har der. Kjæresten min kjøpte seg akkurat en gitar der inne og det har virkelig gjort noe for han. Det å kunne få lov til å fokusere på noe helt annet har gitt han en følelse av frihet som har vært vanskelig å finne i 2020 med alt som skjedde der.

Gi deg selv en unnskylding til å ta en pause

Hvis det å se på Netflix er det du gjør i pausene dine kan det godt være litt vanskelig å la seg selv få lov til å ta seg fri fra jobb litt. Man ender ofte opp med å sjekke nyheter mens man ser på serier og det er heller ikke en ordentlig pause. Se heller på danmusikk.no mens du ser på serier hvis du vil føle at du fortsatt er produktiv.

Når du har funnet en gutar du liker kan du bytte ut Netflix med å lære deg noe nytt på gitar og slippe følelsen av at du ikke gjør noe. For det å slappe helt av er vanskelig noen ganger, selv om det er helt lov. Gitar er bedre en nyheter!