sende pakke

Skal du sende pakke i Norge eller til utlandet?

Skal du sende pakke i Norge eller til utlandet?

Skal du sende pakke i Norge eller til utlandet?

Vi kjøper mer på nettet enn noen gang før. Det å sende post eller sende pakke er ikke det det en gang var og vi har flere muligheter enn vi noen gang har hatt. Pris og rask levering er det vi bryr og aller mest om når vi skal sende pakker og det å gjøre det så enkelt som overhodet mulig er viktig for både bedrifter og for private.

Dårligere service til en høyere pris er ikke akkurat noe man orker å bruke tid eller penger på, så det at det kommer flere private selskaper som tilbyr en bedre service enn de offentlige, er veldig bra. Det at det finnes alternativer til det er helt essensielt når posten blir dårligere til å levere både til tiden og til den prisen man forventer, og det blir flere og flere som velger annerledes. 

Send pakker billig 

Skal du sende pakke kan du gå online og bestille det du trenger for å sende den. Du kan se hva prisen blir. Du kan bestille. Du kan printe. og du kan sende. Lite innsats, akkurat det vi ønsker oss og sånn det burde være. En billig løsninger betyr ikke dårligere service, særlig ikke når det kommer til dagens postvesen. 

Stor suksess med å sende pakker billig

Hvis du skal sende pakker ønsker du deg god pris og god service. Helt siden lanseringen i 2012 har dhl hatt stor suksess med tjenesten sin og jobber hele tiden for å sikre best mulig brukervennlighet og kundeservice.

Man orker ikke dårlig service, dyre priser og tidskrevende løsninger og heldigvis slipper du alt det når du skal sende pakke her. Du får alt ett sted, bra service og alt annet du kan tenke på, pluss at leveringen er rask og problemfri.