Båt

Kjøp din nye (eller brukte) båt i dag

Kjøp din nye (eller brukte) båt i dag

Er du på utkikk etter en ny båt? Da kan du finne den hos E39 Båt & Henger. De leverer et stort utvalg av forskjellige båter i alle prisklasser og for alle behov. Deres utvalg inkluderer båter fra mange forskjellige merker, og her finner du noen av markedets mest anerkjente produsenter fra både inn- og utland. Det gjelder blant annet deres båter fra Beneteau, som inkluderer masse ulike varianter og modeller. Her finner du forskjellige størrelser og varianter, slik at du kan få noe som passer for alle behov.

Deres sortiment inkluderer også andre merker som HobbyBoat, Suzumar, HR Boat Sweden og mange flere. Dertil kommer et sortiment av brukte båter, der du virkelig kan gjøre en god handel og få en super båt til en veldig fordelaktig pris. Blant utvalget kan du finne båter som egner seg for fiskeri, og som er opplagt for deg som liker å dra på fisketurer på sjøen eller i innsjøer. Det finnes også båter som egner seg veldig godt for vannsport, og som derfor er helt perfekte for deg som liker å gjøre aktiviteter på vannet med masse gøy og spenning. Og sist men ikke minst kan du selvfølgelig finne båter som passer for rolige turer på vannet, og som er det helt riktige valget hvis du liker avslappende turer på sommeren. 

Det finnes masse muligheter, og det er helt opp til deg å velge hvilken båt som egner seg best for deg og dine behov. Du kan selvfølgelig få råd og veiledning fra E39 Båt & Henger for å bli klokere på hva du skal velge, og du kan til og med besøke deres fysiske butikk for å se nærmere på den og prøvekjøre den på vannet. Besøk siden i dag, se selv hele utvalget og finn den helt riktige båten for dine behov.