lån

Hvordan finner du det beste forbrukslån?

Hvordan finner du det beste forbrukslån?

editorial

Uansett om du vil låne til ny bil, oppussing av bolig, et kurs eller nye møbler, så ønsker du uten tvil å finne det billigste lånet, så du kan bruke minst mulig penger på å låne. Men hvordan kommer du egentlig frem til det beste forbrukslånet for akkurat dine behov?

En individuell vurdering

Det er mange forskjellige muligheter på markedet når det gjelder forbrukslån, og dessverre er det ikke mulig å velge én som er bedre enn de andre. Det skyldes at hvert eneste tilbud er en individuell vurdeirng basert på akkurat din situasjon. De bruker blant annet faktorer som din alder, økonomi samt eksisterende og tidligere gjeld til å foreta en kredittvurdering.

Derfor spiller disse faktorer, men selvfølgelig også ditt ønskede beløp og nedbetalingstid, inn når du mottar et tilbud. Og derfor kan to tilbud fra samme långiver se helt forskjellige ut med annerledes renter og vilkår.

Av denne årsaken er det alltid nødvendig å sende inn en søknad og motta et uforpliktende tilbud for å kunne se hvilke vilkår og priser du kan få på ditt forbrukslån.

lån

Sammenlign dine muligheter

Et godt tips er alltid å sammenligne minst 2-3 forskjellige låneselskaper før du velger ditt lån. Det kan nemlig være stor variasjon i renter og gebyrer, og derfor kan du spare mye penger på å sammenligne tilbud fra flere banker.

Hos Swiftbanker.no hjelper de deg med presis dette, så du raskt og enkelt kan sammenligne dine muligheter. Her skriver du bare inn hvilket beløp du trenger å låne, og så får du oversikt over en lang rekke muligheter som er relevante for deg. Ved å undersøke og sammenligne disse kan du derfor finne frem til det tilbud som passer best til din økonomiske situasjon, og på den måten få det forbrukslån som er best og billigst for deg.