Hello Kitty bamser

Hello kitty bamser som slår an

Hello kitty bamser som slår an

editorial

Det er mange ting man kan kjøpe som slår an som gave, men du har kanskje ikke tenkt på Hello Kitty bamser som en av dem. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor dette er noe som slår an både for barn og voksne, og hvordan man kan få glede av å samle på noe uansett alder. 

Det er gøy å ha noe å samle på!

Det er rett og slett gøy å ha noe å samle på! Det gjelder uansett hvilken alder man har. Det å samle på noe gjør at man får et litt større perspektiv, enn bare å få en og en ting. Det husker du kanskje som barn, at det var gøy å samle på glansbilder eller Barbie-dukker. Det gjelder også Hello Kitty bamser.

Hello Kitty bamser

Ikke bare til barn

Et kjapt søk på YouTube eller TikTok, og man ser fort at det å samle på bamser, og kanskje innenfor en bestemt sjanger, ikke er noe som bare er for barn. Det er mange voksne som nyter å samle på ting som kanskje har forbindelser til et univers de likte som barn. Akkurat når det kommer til Hello Kitty, så er det en av de mest populære figurene til det japanske selskapet Sanrio, som har mange figurer man kan samle på.

Det finnes både bamser, eller såkalte plushies, og alt av husholdningsartikler i Hello Kitty, My Melody eller Kuromi, bare for å nevne noen. Dermed er det ikke noe som er forbeholdt barn, og hvis man vil ha en søt bamsesamling som man blir glad av å se på som voksen – ja, så er det ikke noe i veien for det. Kanskje kan samlingen få sin egen konto på sosiale medier til og med? Der kan man finne et helt miljø med likesinnede, som også har stor samlerglede.