Air Wick

Frisk opp lukten på badet eller toalettet

Frisk opp lukten på badet eller toalettet

Det med at lukten på badet eller toalettet ikke alltid er den beste og friskeste er noe som vi bokstavlig alle sammen kan sette seg inn i. De som har mulighet til å åpne vinduet er kanskje i litt mindre trøbbel enn mange av oss som har et toalett et sted i huset der det ikke er vinduer. Der tar det litt lenger tid før man får gjenopprettet den gode lukten eller et lenger toalettbesøk og vi bestemte oss for å bare gjøre noe med det.

Vi bestemte oss rett og slett for å kjøpe Air Wick fra https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html til både badet og det egne rommet med toalett. Det er for mange ikke så gøy å skulle gå på do når man vet at noen kommer etterpå og nå som alle er hjemme hele tiden er det et problem som skjer litt oftere. 

Hvis man skal tenke på romantikken i forholdet vil jeg faktisk gå så langt som å si at Air Wick er en av de tingene som kan være med på å gjøre ting litt lettere under pandemien der vi alle sammen bare er hjemme hele tiden og er mye mer sammen – og går på do oftere hjemme.

Forskjellige lukter til forskjellige rom

Det jeg liker med å bruke et luftfrisker som Air Wick er at de finnes i så utrolig mange gode lukter. På badet ble vi enige om å kjøpe en lukt som minnet om lukter av sommer, hav og bølger, for å bare friske opp lukten på badet bittelitt. Det kreves ikke like mye der fordi vi har et vindu vi kan åpne, så det er litt annerledes.

På do, der det ikke er noe vindu, valgte vi lukten av frisk sitron, fordi det er en lukt vi liker begge to og det har vært et valg vi er fornøyde med.