firmatur

Et team jobber mye på kontoret

Et team jobber mye på kontoret

Firmatur er bedre enn reisekuponger

De siste årene har selskaper funnet stadig mer kreative måter å vise takknemlighet overfor sine ansatte. Dette gjøres med det formål å gi de ansatte en følelse av formål og tilhørighet på kontoret og få dem til å føle seg verdsatt. Når ansatte øker i mange bransjer, blir det viktigere enn noen gang å skape en følelse av harmoni og samhold på arbeidsplassen slik at alle kommer godt overens.

En måte å gjøre dette på er ved å være vertskap for en firmatur til et annet land. Det er her selskapet tar medarbeiderne sine på en tur som alt er kjøpt og betalt av selskapet som en måte å vise sine ansatte at deres harde arbeid ikke har blitt tatt for gitt. Noen mennesker har foreslått å bare gi de ansatte en reisekupong slik at de kan dra hvor de vil. Men det er mange grunner til at det ikke ville være så effektivt som en firmatur.

Det å reise alene er ganske enkelt ikke det samme!

Med reisekuponger er det sant at ansatte vil kunne dra på turen du velger. Men hva dette gjør er at det tar bort en mulighet for ansatte til å samhandle med hverandre. Dette er igjen en glipp av muligheten til å skape en følelse av samhold og forståelse blant ansatte ved forskjellige avdelinger. Uten denne forståelsen, vil ansatte komme tilbake fra sine forskjellige turer uten økt følelse av tilhørighet på arbeidsplassen.

Dette er grunnen til at en firmatur er et mye bedre alternativ. Ikke alle ansatte vil dra på drømmeferien, men de vil i stedet kunne bygge bedre forhold til kollegene. På lang sikt er dette langt mer å foretrekke fordi disse fordelene vil fortsette å manifestere seg i mange år fremover og er langt mer varige. Det er ganske enkelt bedre enn å reise alene.