led lysrør

Effektiv belysning med LED

Effektiv belysning med LED

editorial

Uansett om du er på utkikk etter belysning til hjemmet, kontoret, verkstedet eller noe helt annet, så er det verdt å tenke over om du bør velge LED. Det gir deg nemlig en rekke fordeler, og inkluderer samtidig et stort utvalg av produkter som du kan velge mellom.

Hvilke typer LED lyskilder kan du få?

LED er en teknologi som anvendes til belysning i dag, og som har biltt veldig populært på grunn av sin evne til å skape lys med mindre bruk av energi. Det betyr at du kan spare miljøet og deg selv, når du bruker lys i hverdagen. Samtidig er levetiden lang, og kvaliteten helt i topp. 

Du kan finne alverdens typer av LED belysning i dag – rett fra spots og de klassiske former for lyspærer, til kreative LED strips eller de smarte LED lysrør. Derfor finnes det noe for ethvert behov, uansett om det er til private hjem, til kontoret eller til store verksted og industribygg.

led lysrør

Praktiske og effektive lysrør

En populær løsning til større kontorer, klinikker og i industrien er LED lysrør. Her får du nemlig en veldig sterk og effektiv belysning som kan dekke et stort område, noe som egner seg veldig godt i områder med høyt til taket eller et stort behov for lys. 

De finnes i mange varianter og utgaver, som blant annet inkluderer mange størrelser og muligheten for å velge dimbare lysrør eller modeller med sensor. Derfor er det noe for enhver smak, og de smarte lysrør kan tilmed brukes i private hjem der de blant annet er populære på kjøkkenet.

Når du velger LED lysrør (eller annen belysning) bør du tenke over plasseringen så du får mest mulig ut av belysningen, og husk på at du må ta høyde for at møbler eller andre elementer i rommet kan hindre spredningen.